За нас
За нас

Ние сме на пазара от 1991 година и бяхме ориентирани към изработване на бутикови серии модно облекло. Сега работим изцяло в областта на професионалното работно облекло.Изработваме работни облекла и униформи по каталог и по индивидуални размери за Вашите:
РЕСТОРАНТ- Гастро линия за готвачи и кухненски работници и сервитьори КУХНЯ - - Гастро линия за готвачи и кухненски работници ХОТЕЛ - Облекла за рецепция,камериерки и поддръжка КАБИНЕТ- Облекла за медици и помощен персонал, предпазни маски СЕРВИЗ - Гащиризони, полугащеризони,якета,панталони,шапки МАГАЗИН - Престилки ,туники и панталони ФИРМА - Униформи за охранители, офис облекло,панталони, ХОБИ – индивидуални проекти
Добре дошли в онлайн магазин www.favo-obleklo.com, където ще направите Вашият избор на стандартно облекло или по индивидуален размер . Предоставяме възможност за избор на цветове и комбинации.
Широката гама работно облекло с марка „ ФАВО“ не само създава удобство на професионалистите в различните сфери,но ги кара да се чувстват красиви и елегантни.
…за удоволствието от работата.